KennismakingsdagenWij organiseren regelmatig een Kennismakingsdag voor jong talent bij BANNING in ’s-Hertogenbosch, waarbij op een informele manier kennis kan worden gemaakt met onze advocaten. Tijdens deze dag verzorgen wij diverse presentaties, waarbij de verschillende aspecten van ons kantoor en de advocatuur worden belicht. Daarna volgt een rondleiding door ons kantoor en wordt er in groepen aan cases gewerkt. Gedurende de hele dag is er ook volop gelegenheid om met onze jonge advocaten te praten. De dag wordt afgesloten met een borrel in onze bar.

Studentstage

Ben je pas of bijna afgestudeerd? BANNING biedt rechtenstudenten de mogelijkheid om voor een periode van 6-8 weken stage te lopen bij een sectie naar keuze.
Tijdens de studentstage draai je volledig mee met de praktijk. Net als de advocaat-stagiaires in je sectie voer je literatuur- en jurisprudentieonderzoek uit, schrijf je memoís en werk je intensief mee aan het opstellen van processtukken. Bovendien ga je mee naar besprekingen met cliŽnten en naar zittingen. Ten slotte zul je ook deelnemen aan interne cursussen en de Draakenstein activiteiten voor advocaat-stagiaires. Zo krijg je een goede indruk van het dagelijkse werk van een advocaat.

Sollicitatie studentstage

 

Meer informatie?

Wil jij meer informatie of heb je vragen over een stage? Stuur dan een e-mail naar info@banning.nl.